dilluns, 2 de març del 2009

BLOGOSFERA EDUCATIVA


JEJEJE, que dir…
Aquets blogs han segut buscats per mitjà del “google”, i per mitjà del “google blogs”. Ara diré el per què, doncs perquè com sóc un cas(jeje) abans de començar a buscar els blogs no me vaig llegit allò de l’Aula, i clar...em va costar més. Com em cansava de buscar i no trobar quasi que rés em va vindre la gran inspiració de llegir el que s’havia penjat a l’Aula i vaig descobrir que per mitjà del “google blogs” era més fàcil i ràpid. No res, tota una experiència, segur que no se m’oblida.
I ja se que també es va dir a classe, però tinc un poc de “memòria pez” i en eixos moment ni al pensament, jejeje.
He escollit aquets blogs perquè penso que són interessants per a la nostra feina. però no he pogut posar-los tots d'aquest temes ja que la recerca de blogs d'EF i TICs específicament l'he vista prou limitada, o estaven caducats o sols parlava d'un dels dos: EF o TICs, per aixó hi ha que es basa en l'educació globalment, no es centra sols en l'EF.
La pàgina que més m’ha transmeti’t és la “La Educación Física y TIC” (http://www.licaf5.abrasol.cl/) en la entrada “¿Cómo se potencia el Sector de Educación Física con los nuevos recursos informáticos?” (http://www.licaf5.abrasol.cl/?p=1148) , ja que és fàcil d’entendre i prou entretingut.Està escrita per Camila, el 22 de decembre del 2008. En aquest es reflexa la influència de les noves tecnologies en l’educació física. Les noves tecnologies aporten aparelles que serveixen per a planificar i controlar l’entrenament esportiu, per a controlar la freqüència cardíaca, el consum d’oxigen, ...simuladors , els quals són ferramentes virtuals que ens ofereixen la possibilitat de realitzar l’activitat(pilotar un avio, llançar-se amb paracaigudes, esquiar...) sense fer-nos mal, per a preparar-nos..... Podríem destacar els pulsòmetres, analitzadors d’àcid làctic, de gas...entre altres.
La tecnologia digital ens ajuda a corregir els nostres moviments, comparar-los,...cada vegada hi ha més professionals que utilitzen aquestes tecnologies

Els mestres podem utilitzar-la també per a realitzar les classes teòriques, fer-les més atractives, emocionants, que criden l’atenció de l’alumnat, posant vídeos, PowerPoint ...

Realitzant aquesta activitat he aprés que hi ha un fum de blogs interessants que no havia imaginat mai. Està molt bé que la gens es preocupe pels demés contant experiències, compartint coneixements... ajudant-nos a fer la tasca més fàcil, i a ajudar-nos resolent els nostres dubtes(almenys ho intenten).
També he aprés que no s'ha de deixar la feina per a última hora, jejeje.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada